Ayurvedische massages

ayurvedische-massage

Verwennerijen van top tot teen!

Ons kuuroord biedt diverse Ayurveda massagebehandelingen. Massage helpt stressgerelateerde klachten te voorkomen, draagt bij aan een gezondere levensstijl, het zelfgenezend vermogen en werkt balancerend voor lichaam en geest. Regelmatige massage draagt bij tot een gezondere levensstijl met meer levensvreugde. Bovendien is een massage heerlijk om te ervaren.

Wij ontvangen u persoonlijk en na de kennismaking zorgen wij ervoor dat de behandeling een persoonlijke noot krijgt. De behandeling wordt afgestemd op uw persoonlijke constitutie. Al onze behandelingen beginnen met een heerlijk Ayurveda kruidenvoetenbad.

Veda massage

De Ayurvedische gezondheidsleer wint in rap tempo aan bekendheid en steeds meer mensen kiezen voor een gezond leven. Bent u nog niet bekend met Ayurveda? Dan is een 1 uur durende Veda massage een uitstekende introductie. Wij zullen u naast een heerlijke massage alles vertellen over de Ayurvedische natuurgeneeskunde.
€ 63,-

Abhyanga massage

In deze 2 uur durende behandeling vormt de heilzame massage (90 min) met sesamolie de basis. De temperatuur van de olie is rond de 40 graden. Hierdoor is de werking van de massage en de sesamolie optimaal. Bij deze massage besteden wij aandacht aan de marma’s (energiepunten). Door toevoeging van geneeskrachtige kruiden in de sesamolie en specifieke massagetechnieken komen lichaam en geest in harmonie.
€ 126,-

Navarakizhi

Een diepreinigende behandeling van 2 uur op basis van kruidenoliën en Ayurveda kruidenstempels. Uw lichaam wordt gemasseerd met warme kruidenoliën van ongeveer 40 graden. Na deze massage bestempelen wij het gehele lichaam met warme Ayurveda kruidenstempels. De behandeling heeft naast een diepreinigend ook een vitaliserend effect wat u na de behandeling merkt.
€ 145,-

Ghee Abhyanga

Met medicinale ghee wordt u van top tot teen gemasseerd. Dit is een andere zintuiglijke ervaring dan een massage met olie. De ghee werkt zeer voedend en brengt de huid weer in gezonde conditie, met als resultaat een stralende huid. De medicinale werking van de ghee zorgt ervoor dat u zich bij deze massagebehandeling totaal ontspant en lekker tot rust komt. Met deze behandeling waant u zich 2 uur in een oase van rust.
€ 152,-

Marma massage

Met deze oeroude massage worden de 107 marma’s gemasseerd waardoor geblokkeerde energie vrij kan komen. Marma’s zijn punten waar verschillende lichaamsweefsels elkaar ontmoeten: aders, zenuwen, gewrichten, botten, huid, vlees en spieren. Deze massage helpt het lichaam te herstellen en weer in evenwicht te brengen. Een kalmerende behandeling van 2 uur waarbij de stress verdwijnt en u heerlijk weg kunt dromen.
€ 126,-

De Svedana

De Svedana is een warmtebehandeling door middel van stoom in een speciaal ontwikkelde houten cabine waarbij het hoofd koel blijft. De Svedana maakt de behandeling zoals een Abhyanga completer doordat de kruidenoliën nog beter kunnen doorwerken en afvalstoffen beter worden afgevoerd. De heerlijke warme stoom rondom het lichaam zorgt er niet alleen voor dat de kruidenoliën nog beter inwerken maar heeft ook een bijzonder ontspannende werking op lichaam en geest.
€ 28,- (in combinatie met een massagebehandeling)

Wilt u meer informatie of reserveren?

Bel ons gerust op 0547-333100 of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact

Ayurvedische massages