Ik wist totaal niet wat ik kon verwachten. Had ook geen idee wat aryveda inhield. Op goed vertrouwen deze 5 daagse kuur geboekt. En wat een geschenk is dit geweest! Een prachtige inspirerende plek om te verblijven. Even totaal los komen en zijn van alles en iedereen. Met massages en behandelingen die je zo goed doen. En dan het eten…..echt heerlijk! De gemoedelijke warme sfeer laat je meteen thuis voelen. Silvia, je bent echt geweldig! Dank je wel voor alles. En Femmie wat een schat ben je. Ik kom zeker weten weer terug.

Liefs, Jet

Jet30 mei 2017

Er is geen betere plek, om tot rust te komen, heerlijke massages en uitgebalanceerd eten te ontvangen dan op het landgoed, waar Ayurveda Twente haar plek al 10 jaar heeft ingenomen. De natuur, de vriendelijke en doortastende verzorging op alle niveaus, zijn een weldaad voor de ziel.
Een 10+!

Annet van Laar07 juni 2016

1,5 dag genieten en ontdekken in Ayurveda behandelingen. Rust, ontspannen en heerlijke behandelingen. De combinatie met het lekkere voedsel was ook een verrassing. Dank voor je liefdevolle aandacht.

Liefs,

Ben Scherpenzeel

Ben Scherpenzeel 27 februari 2016

Lieve Sylvia, Wat een heerlijk oord heb je gecreëerd. Boven verwachting was er aan alle kanten vakmanschap, liefde, rijkdom, het heerlijke eten en de natuur.
Met dank voor je speelse wijsheid!

Zoen,

Annet

Annet01 februari 2016

Vakmanschap, liefde, humor, zorgzaamheid, eigenzinnigheid, lieve Sylvia, hoe krijg je het voor elkaar dat allemaal te geven? Dank, het voelt als een rijkdom om hier een paar dagen totaal aanwezig te zijn geweest. Weer gevoed en geïnspireerd keer ik weer naar huis.

Dank nogmaals en liefs van Gerda.

Gerda11 februari 2016

Lieve Sylvia en vrouwen, Dank voor het zijn op deze heerlijke fijne-mooie-liefdevolle plek. Heerlijke massage, mooie wandeling, genoten van het vuur/bad/fijne bedden en het eten. Een mooi cadeau! Nogmaals dank.

Liefs,

Bram en Ivanka

Bram en Ivanka09 augustus 2015

Herkenning uit een ver verleden kwam weer naar boven drijven. De kraanvogel, de Balinese vrouw en de schilderingen van de diverse planten. Dank Sylvia en collega’s voor de helende en verkwikkende massages, modderbad, heerlijke theesoorten en geweldige maaltijden. Ook de omgeving is fantastisch en in het voorjaar wil ik de bosmeertjes bewonderen en in het najaar de bosbessen proeven.
Danny

Danny15 februari 2015

Wat ben ik ongelooflijk verwend, hier op dit aardse paradijsje! De behandelingen, de maaltijden, de persoonlijke aandacht, alles even liefdevol. Voor jullie alle goeds en tot een volgende keer.

Liefs,

Christiane

Christiane11 augustus 2014

Wat een warmte
Wat een rust
Wat een gastvrijheid
Wat een heerlijke plek!
Dank voor deze 2 heerlijke dagen, ik heb genoten en kom zeker nog terug, want 2 dagen is eigenlijk te kort om weer volledig bij te kunnen tanken. Wel een prachtig begin van “lief zijn voor mezelf”.

Liefs,

Leonie

Leonie9 mei 2013

Lieve Sylvia,
Hoeveel liters sesamolie heeft Sylvia over mijn haren en lichaam laten stromen? We permitteren ons te weinig om ons te laten masseren! Nog geen 1 keer/per jaar en nu in 5 dagen tijd: 8 verschillende massages! Is dit geen overdaad? Alles is hier piekfijn georganiseerd. Een gezellige (vloer)verwarming, mooie orchideeën/ tulpen/rozen, overal kaarsen, zelfs in de praktijk; dit alles creëert een aangename sfeer; en natuurlijk die liefdevolle handen van Sylvia en persoonlijke aanpak maakte deze 5-daagse wat het moest zijn. Ook dank je wel voor de maaltijden die elkaar elke dag meer en meer overtroffen, en het mooie zicht op de mooie/lieve lammetjes. Ik vertrek hier met een warm hart.

Veel succes en liefde

Lut6 april 2013

Lieve Sylvia en alle anderen,
Hier lekker zitten, net na de kerst, is ontzettend fijn. Net een stuk gewandeld door het mooie gebied van Weldam. Daarvoor een warm welkom, met natuurlijk een glaasje gemberwater/Ayurveda thee gekregen. Het voelt als weer thuiskomen. En het mooie/leuke is, ik kom nu niet alleen voor een Abhyanga massage, maar blijf tot en met vrijdag circa 19.00 uur voor de Pancha Karma tweedaagse. Helemaal genieten, tot rust komen, en me laten verrassen; zie al erg uit naar de Ayurvedische maaltijd (doet me altijd denken aan de kookworkshop, waarbij we -m’n man en ik- hebben geleerd hoe je vegetarische burgers maakt). Inmiddels is het avond en donker buiten; de bamasti-rijst, kikkererwten (nog nooit gehad), veld(?)sla met geitenkaas, honing, walnoten en een sausje voor bij de rijst: hoe heet het ook alweer(?), ik kan er niet op komen, waren verrukkelijk. Echt een aanrader om hier te eten. En na de voor mij bekende massage (die toch elke keer weer anders is) nog lekker stomen in de stoomcabine, m’n haren blijven nog lekker in de olie, daarna werd ik verwend met een Ama-soepje? (erg lekker, iets met taugé, legde je uit) en met van alles voor op ’t lekkere warme brood. ‘k Heb er van genoten. Tot morgen (welterusten/good night). Ook vandaag was in 1 woord Fantastisch!
Lieve Sylvia,Ontzettend BEDANKT voor deze 2 hele fijne dagen en tot gauw!

Ellen Droppers-Weghorst27 december 2012

Lieve Sylvia en team,
Je hebt me laten zien dat ik mag zijn wie ik ben, dat ik trots mag zijn op mijn energie en met aandacht voor mijn lichaam de balans weer kan vinden en weer leren luisteren naar wat ik nodig heb. Dank voor je lieve woorden, tips en af en toe een scherpe noot; daarmee heb je voor mij op een liefdevolle manier de juiste richting aangegeven. Mooi om in een paar dagen je zo opgeladen te voelen, door de heerlijke behandelingen, de fantastische maaltijden en rust. Een start van een nieuw begin. Dank jullie wel!
Liefs,

Petra

Petra 21 september 2012

Bedankt voor de fijne verjaardag, jullie zachtheid, aandacht en schitterende behandelingen.

Karine en Steven18 november 2011

Heeft u zelf ervaringen die u met ons wilt delen?

Stuur dan een bericht via onderstaand formulier.

Contact