Ayurvedische massages

ayurvedische-massage

Verwennerijen van top tot teen!

Ons kuuroord biedt authentieke Ayurveda behandelingen. Deze dragen niet alleen bij om stress gerelateerde klachten te voorkomen, maar ook aan een gezondere levensstijl, het zelf genezend vermogen en het balanceren van lichaam en geest. Regelmatige behandelingen dragen bij tot een gezondere levensstijl met meer levensvreugde. Bovendien is een massage heerlijk om te ervaren.

Wij zullen u persoonlijk ontvangen en na de kennismaking zorgen wij ervoor dat de behandeling een persoonlijke noot krijgt. De behandeling wordt afgestemd op uw persoonlijke constitutie. Al onze behandelingen beginnen met een heerlijk Ayurveda kruiden voeten bad en eindigen met voedings- en levensstijl tips onder het genot van een kopje Ayurveda kruidenthee.

Veda massage

De Ayurvedische gezondheidsleer wint in een rap tempo bekendheid en steeds meer mensen kiezen voor een gezonde levensstijl. Bent u nog niet bekend met Ayurveda? Dan is een Veda behandeling van 50 minuten een uitstekende introductie.
€ 80,-

Abhyanga massage

In deze behandeling van 1.5 uur vormt de heilzame massage met Ayurveda kruiden en sesamolie de basis. De temperatuur van de kruiden olie is rond de 40 graden. Hierdoor is de werking van de massage en de massage olie optimaal. Bij deze massage besteden wij aandacht aan de marma’s (energiepunten). Door toevoeging van geneeskrachtige kruiden in de sesamolie en specifieke massagetechnieken, komen lichaam en geest in harmonie en kalmeren de gedachten op ontspannen wijze.
€ 140,-

Navarakizhi

Een diep reinigende behandeling van 1.5 uur op basis van kruidenoliën en Ayurveda kruidenstempels. Uw lichaam wordt in gemasseerd met warme kruidenoliën van ongeveer 40 graden. Daarna bestempelen wij het gehele lichaam met warme Ayurveda kruidenstempels. De behandeling heeft naast een diep reinigend ook een vitaliserend effect wat u na de behandeling merkt.
€ 160,-

Ghee Abhyanga

Met medicinale Ghee wordt u van top tot teen gemasseerd. Dit is een andere zintuiglijke ervaring dan een massage met olie. De Ghee werkt zeer voedend en brengt de huid weer in gezonde conditie, met als resultaat een stralende huid. De medicinale werking van de Ghee zorgt ervoor dat u zich bij deze massagebehandeling totaal ontspant en lekker tot rust komt. Met deze behandeling waant u zich 1.5 uur in een oase van rust.
€ 140,-

Marma massage

Met deze oeroude massage worden de 107 marma’s gemasseerd waardoor geblokkeerde energie vrij kan komen. Marma’s zijn punten waar verschillende lichaamsweefsels elkaar ontmoeten: Aders, zenuwen, gewrichten, botten, huid, vlees en spieren. Deze massage helpt het lichaam te herstellen en weer in evenwicht te brengen. Een kalmerende behandeling van 1.5 uur waarbij de stress verdwijnt en u heerlijk weg kunt dromen.
€ 140,-

De Svedana

De Svedana is een warmtebehandeling door middel van stoom in een speciaal ontwikkelde houten cabine waarbij het hoofd koel blijft. De Svedana maakt de behandeling zoals een Abhyanga completer doordat de kruidenoliën nog beter kunnen doorwerken en afvalstoffen beter worden afgevoerd. De heerlijke warme stoom rondom het lichaam zorgt er niet alleen voor dat de kruidenoliën nog beter inwerken maar heeft ook een bijzonder ontspannende werking op lichaam en geest.
€ 40,– (in combinatie met een massagebehandeling)

Wilt u meer informatie of reserveren?

Mail uw reservering via het contactformulier, indien nodig bellen wij u graag terug.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ayurvedische massages