Lakshmi producten (webshop)

Al sinds het ontstaan van Ayurveda Twente gebruiken wij met trots de verzorgingsproducten van Lakshmi en vele klanten delen inmiddels ons enthousiasme. Door veelvuldige verzoeken om producten op te sturen hebben we besloten een webshop op te zetten. Nu kunt u eenvoudig producten bestellen en betalen met iDEAL, PayPal of credit card.

Online Lakshmi producten bestellen>>

Over Lakshmi
Lakshmi biedt natuurlijke verzorgingsproducten in harmonie met de natuur. De producten zijn 100% biologisch en gecertificeerd door ICEA. Het gebruik van cosmetica met synthetische en minerale toevoegingen is één van de belangrijkste oorzaken van huidveroudering en gezondheidsproblemen. Om deze reden biedt Lakshmi uitsluitend natuurlijke producten gemaakt van gezonde, veilige, betrouwbare en effectieve plantaardige bestandsdelen.

De producten van Lakshmi zijn ontwikkeld met inzichten uit de Ayurveda. Deze eeuwenoude natuurgeneeskunde vindt haar oorsprong in India en wordt inmiddels met succes toegepast binnen de westerse cultuur. De Ayurveda is erkend door de WHO (World Health Organization).
Lakshmi wordt met vreugde gemaakt omdat:

  • Zij geïnspireerd zijn door de eeuwenoude Ayurvedische natuurgeneeskunde.
  • Haar bestandsdelen NIET op dieren getest zijn en ook geen dierlijke stoffen bevatten.
  • Zij dezelfde ph waarde hebben als de huid.
  • Haar vocht inbrengende factor voortkomt uit het gebruik van 100% natuurlijke stoffen zoals: aloë vera sap, slijm van Mallow en Althea.
  • De doeltreffendheid van onze producten ontstaat uit de synergie van planten, essentiële oliën en plantaardige oliën.
  • De kleur van onze producten wordt verkregen door de natuurlijke componenten: kurkuma, henna, chlorofyl en aloë vera.
  • De geur van onze producten verkregen wordt door het gebruik van natuurlijke etherische oliën die de doeltreffendheid van het product versterken.
  • Wij onze producten conserveren door het gebruik van grapefruit zaad extract, glycine soja, vitaminen A, E, C en etherische oliën. Grapefruit zaad extract verdund in gecertificeerde plantaardige glycerine is een natuurlijk bewaarmiddel, zonder negatieve bijwerkingen, het is eigenlijk heel gunstig voor de huid.
  • Wij uitsluitend gebruik maken van biologisch geteelde planten en wilde planten. Dit type teelt respecteert de natuurlijke groei van de planten waardoor ze de vitaliteit en de eigenschappen die nodig zijn voor het uitvoeren van hun taken goed ontwikkelen.

Zo kunnen wij nog 100 andere redenen op papier zetten maar zodra u het eerste potje open maakt weet u precies waarom Lakshmi producten met plezier zijn gemaakt.

Online Lakshmi producten bestellen