Gastenervaringen

Ik kijk met een heerlijk gevoel terug op de 5 daagse panchakarma kuur van Sylvia. Ayurveda Twente is echt een prachtige locatie midden in de natuur van Twente. Al bij aankomst dacht ik wauw dit word genieten! Ik kreeg 5 dagen lang heerlijke op maat afgestemde behandelingen. Sylvia voelde precies aan wat ik nodig had zodat ik door de blokkades heen me zelf uiteindelijk helemaal kon overgeven en zodat er ook meer energie in mijn leven kon gaan stromen merkte ik. Zeer dankbaar voor en niet te vergeten de heerlijke maaltijden die ze voor me heeft gekookt voelde als zoon goeie zorg.

Nogmaals bedankt Sylvia en tot ziens.

Heerlijke producten, geweldige service!
Ik koop mijn Lakshmi producten altijd in deze webshop omdat er veel info over de producten en Ayurveda gegeven wordt, de verzending altijd supersnel is en er leuke acties zijn. Verder snelle respons op vragen en advies en altijd mooi verpakt. Aanrader!!!

De Ayurveda kennismakingsdag bij Sylvia was voor ons zeer leerzaam. Verder was het erg genieten van een verblijf in het prachtige gastenverblijf op een uitzonderlijke plek. De gastvrijheid is uniek en de maaltijden smaakten overheerlijk. Na de behandeling kom je weer helemaal tot jezelf. Deze dag heeft ons zeer gemotiveerd!

Enkele heerlijke recepten van Silvia gemaakt en smaakte erg lekker. Verder kijken we anders naar wat er staat in onze groenten tuin. Ik kijk nu anders naar de krachtige brandnetels. Ook thee van diverse bessen blaadjes met walnoot en vijg smaakte lekker. Iets wat van te voren never en nooit zouden hebben gedronken. Verder laten we alles nu goed op ons inwerken.

Ayurveda Twente is een echte aanrader om fysiek, zowel mentaal heerlijk verwend te worden. Aan het einde van de kuur ga je met een tevreden en voldaan gevoel en opgedane energie huiswaarts. Sylvia zorgt samen met haar team voor een op jou gerichte liefdevolle verzorging met daarbij haar persoonlijke aandacht en adviezen. De Ayurvedische reinigingskuur, de Pancha Karma kuur, wordt dan ook in optima forma in praktijk gebracht. Het is letterlijk een weldaad voor je lijf en leden, maar vooral ook in mentaal opzicht. Verder wordt je heerlijk verzorgd met op jouw constitutie toegepaste heerlijke maaltijden. Waarbij het gebruik van o.a. oer Hollandse granen en kruiden de maaltijden erg smaakvol zijn klaargemaakt. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar. Kortom zeer aanbevelenswaardig.

Wat een fantastische manier om tot jezelf te komen en je hele systeem weer op te laden! De pancha karma kuur, krachtig en subtiel tegelijk, werkt zowel fysiek, emotioneel als mentaal diep door. En was dankzij jouw verfijnde in-en aanvoelende vermogen precies afgestemd op wat ik nodig had. Vrij, blij en vol nieuwe energie en inspiratie weer naar huis. Dank je wel, Sylvia, voor je wijsheid en de liefde die je in vele vormen verpakt zo gul uitdeelt. Van het stevige fundament van je kennis en kunde tot aan de luchtige ’toefjes’ in de ruimte: alles klopt en draagt bij aan welzijn. Tot in de paardenbloementijd! (of veel eerder..)
Liefs, Linda

Op maandag 17 mei begon mijn inmiddels tweede Pancha Karma kuur.
Ik heb het wederom als een helende, ontspannende en rustgevende tijd ervaren.
Door de liefdevolle behandelingen, de warme aandacht en de op mijn persoon gerichte heerlijke maaltijden is mijn Kapha weer aardig in balans gekomen.
Omdat ik nog al een prater ben heb ik de neiging tijdens een massage een gesprek te beginnen. Sylvia, weet dit op haar subtiele wijze te stoppen, met de mededeling dat zij haar volle aandacht wil richten op haar behandeling om als het ware in mijn gevoel en beleving te komen. Voor mij getuigt dat van een zeer professionele aanpak. Natuurlijk is er daarna volop tijd voor mijn verhaal en haar adviezen.
Sylvia, heerlijk om weer bij jou en op jouw “landgoed” geweest te zijn.
Tot de volgende keer.

Hartelijke groet,
Jac.Baas

Hoi Sylvia en team bijgaand een stukje voor op de site over de heerlijke week die ik heb gehad bij jullie.

Er zijn verschillende aspecten die invloed hebben op je gezondheid. Naast voeding, en leefstijl, is de mate van geestelijke belasting cruciaal voor een gezonde, energieke jij. Na een 5 daagde kuurweek onder de vleugels van Sylvia heb ik deze dagen zoveel inzichten gekregen en aan den lijve ondervonden wat werken aan deze elementen voor je lichaam & geest kan betekenen. Naast op de voor jou afgestemde voeding en het wegnemen van de geestelijke belasting wordt je gewoonweg in de watten gelegd door dagelijkse behandelingen, massages en puur en afgestemd eten. Het lijkt wel of Sylvia & haar team in je huid en gedachten kruipen om zo te ontdekken hoe je denkt, voelt, proeft, en hoort. Deze vijf dagen zijn het beste wat ik mezelf op dit moment in mijn leven kon geven. De vijf dagen hebben mij een prachtige start gegeven om mijn eigen geluk, mijn eigen gezondheid zowel mentaal als fysiek weer in eigen handen te nemen.
Daar ga ik zoals ze in de Ayurveda zeggen: “ terug naar mijn levenspad”

De start is gezet. Het stroomt weer! Gewoon lekker in je vel zitten en handvaten ontvangen om te werken aan de beste versie van jezelf. En het hoeft niet moeilijk te zijn. Met verse kruiden en groenten uit eigen tuin voelde ik mijn energie groeien! Al stromend verlaat ik dit mooie plekje in Twente. Dankbaar dat jij op mijn pad kwam lieve Sylvia.

Gezond zijn is jezelf zijn en dat is wat ik meeneem.

Tot snel.
Liefs Nancy

Wanneer je voor het laatst in de watten bent gelegd en er echt vol continu voor je is gezorgd, was waarschijnlijk als klein kind…? Ik heb de 2 dagen Panchakarma bij Sylvia als bijzonder verzorgend en weldadig ervaren. Zij was letterlijk ingetuned op mij, mijn energie en op wat mijn constitutie (niet) nodig heeft. Haar behandelingen en ook de maaltijden en adviezen waren heel persoonlijk, alles klopte gewoon. Ik voelde me net een prinses die de hele dag bediend wordt, en dat bedoel ik natuurlijk niet denigrerend. Maar normaal ben ik zelf de verzorgende in mijn gezin en omgeving en deze 2 dagen kreeg ik zoveel mogelijk aangereikt om mij te ondersteunen bij het doel waarvoor ik gekomen was. De Ayurveda heeft bij mij sowieso een al sluimerende interesse in deze voeding -en levensstijl aangewakkerd en ik ga de inzichten die ik bij Sylvia kreeg absoluut inpassen in mijn leven. Buiten dit alles heb ik de gezelligheid en diepgang ook gewaardeerd. Ik zou iedereen aanraden die een oppepper of ‘reset’ nodig heeft om naar Ayurveda Twente te gaan. Nogmaals superveel dank voor je liefdevolle, kundige zorg en inzichten Sylvia. Tot ziens in Amsterdam! (Of Twente ;))

Hartelijke groet, kind regards,

Patricia Woestenburg

Bij Sylvia een Navarakizhi massage gehad met heerlijke warme kruidenstempels. De spanning smolt als het ware vanzelf. Dank je, het was precies wat ik nodig had.

Wat een fantastische zalf! Wondjes die niet dicht willen gaan wonderbaarlijk snel dicht, het werkt bij koortslippen, littekentjes verdwijnen, bij extreem droge handen etc. Dit product doet zijn naam eer aan en ik kan niet meer zonder, geweldig!

Lieve Sylvia en Fenny,

4 heerlijke dagen uit de hectiek van alle dag. Maandagavond aankomen na een hele reis per trein en bus vanuit Nijmegen. Echt een overgang maken naar een totaal andere wereld. Verblijven mocht ik in een schattig “Boshuisje” , 2 x mocht ik daar in de ochtend bij het openschuiven van de gordijnen een ree aanschouwen. Zo voor mijn neus, rustig grazend. Alleen dat al.
1ste dag een heerlijke oliemassage maar wat een effect, ik leek wel een oud vrouwtje, wat een spierpijn van alle afvalstoffen die loskwamen. De 2e dag in de ochtend het lichaam fris gescrubd, daarna lekker tintelen en middags een voedende pakking. En maar slapen en wandelen tussendoor. Wat een mooie omgeving en wat hadden we een prachtig weer.
Drie maal daags zeer uitgebalanceerde maaltijden, daar was over nagedacht en werd ook goed uitgelegd. Huiswerk voor thuis mee. Wat eten we en waarom!!!
Na nog een extra nachtje slapen weer huiswaarts, zo spijtig. Het was te kort.

Beide heel erg bedankt voor jullie goede, lieve zorg. tot gauw.

Tot slot nog een gedicht dat door een pedicurecliente aan mij gestuurd was en op mij lag te wachten bij thuiskomst. Zo van toepassing op deze dagen!!!

When your legs
are tired
Walk
with your heart.
van Paulo Coelho

Ayurveda Twente is een ideale plek voor iedereen die voor zichzelf wil zorgen en lichaam en geest even tot rust wil laten komen. In een warme en huiselijk ingerichte boerderij creëert Sylvia een plek waar je je thuis kan voelen in alle comfort. De behandelingen en het eten worden door Sylvia deskundig gekozen in functie van wat jij op dat moment nodig hebt en wat goed is voor jouw lichaamstype. Alle behandelingen zijn van een hoge kwaliteit, alsook de oliën en andere producten die gebruikt worden. De groenten, fruit en kruiden die op heerlijke wijze verwerkt worden in de maaltijden en verschillende soorten kruidenthee, zijn afkomstig uit de eigen tuin, vers en gezond. Rondom de boerderij liggen bossen en velden. Er is voldoende tijd tussen de behandelingen door om heerlijke wandelingen te maken. Ook de tuin zelf is een prachtige plek om te ontspannen. Ik ben mezelf dankbaar voor de twee dagen die ik me cadeau deed. Dankjewel Sylvia dat ik twee dagen in jouw warme en professionele handen kon zijn. Ik zal zeker nog terugkeren naar deze plek.

Racen racen racen, drie kleine kindjes, een eigen zaak te runnen en therapeutisch werken.. dit alles in versnelling 6 en te weinig ruimte na de geboorte van de tweeling om tijdig aan mijzelf te denken. Het was tijd om te onthaasten, bijtanken en er gewoon even te zijn.

De kuur kwam als geroepen ik dacht yes, niksen een paar dagen en mijzelf laten verwennen met behandelingen. Ik was positief verrast toen ik aankwam bij ayurveda twente wat een prachtige locatie in een heerlijke omgeving, waarbij alles klopt. Er gebeurde veel tijdens deze week waar ik Sylvia dankbaar voor ben, haar wijsheid, liefde en vriendelijkheid doen een mens goed.

Een heerlijke ervaring die ik iedereen jaarlijks gun! in de huidige maatschappij waarbij rennen eerder gewoon is dan vreemd en waarbij niks doen in het begin vreemd lijkt. Je ontdekt dat door niks doen , ontzettend veel gebeurt. Zowel op lichamelijk als geestelijk gebied vindt een reiniging plaats waarbij je voldaan terug naar huis mag met fijne inzichten en nieuwe energie!

Dankbaar , liefs Anfry

Een maand geleden was ik bij Silvia voor een 2 daagse reinigingskuur.
Dit is mij heel goed bevallen en is zeker voor herhaling vatbaar. De omgeving en locatie zijn prachtig, de ontvangst erg warm en persoonlijk, de behandelingen en het eten en drinken zijn perfect afgestemd op dat wat je nodig hebt. Silvia luistert en kijkt erg goed naar de persoon die voor de kuur komt en kiest dan voor een behandeling die op dat moment passend is. Alles is in goede harmonie georganiseerd, er was niets wat niet in het geheel paste of niet klopte. Ik voelde mij erg op mijn gemak door de persoonlijke en warme aandacht van Silvia. Na afloop voelde ik mij lichter, energieker en weer wat sterker, het heeft mij erg goed gedaan.
Dank je wel Silvia!!

Veel liefs,

Omschrijf de ervaring van een week Pancha Karma reiniging bij Sylvia… een week zo bijzonder, zo vol nieuwe ervaringen en zo enorm inspirerend is niet makkelijk in woorden te vangen. Kritisch als ik ben geef ik niet alles een 10, maar het geheel wel!

De pure, warme en eerlijke manier waarop hier gewerkt wordt is echt heel bijzonder. Voor mij was het vooral een helende ervaring, waarin ook het magische besneeuwde bos een grote rol heeft gespeeld. Ik voel me enorm dankbaar en SCHOON, uitgerust en geïnspireerd, weer wat wijzer dankzij Sylvia en wie weet gun ik het mijzelf nog wel een keer! ?

Moe, moe en nog eens moe! Dat was ik voor 2 weken geleden. Ik zat niet lekker in mn vel en was veel aan het piekeren. Iets wat ik van mezelf niet herkende. Ik heb lang moeten nadenken maar ik heb de knoop doorgehakt; ik ga een pancha karma kuur volgen. Een kans, een cadeautje ik weet niet hoe ik het anders moet omschrijven. 5 dagen de tijd voor mezelf. Ik heb gewerkt aan mezelf en genoten. Het heerlijke eten, de warme en fijne gesprekjes met femmie, de goede zorgen en inzichten die Sylvia me gaf! Jullie zijn schatten! Van een 5,5 voel ik me nu weer een 9! Dank je wel!

Uitgeput kwam ik aan, 4 kilo afgevallen door een emotioneel enerverende zomer, gevolgd door twee opeenvolgende griepperiodes met koorts en braken. Ik dacht alleen nog te kunnen slapen.
De vele verrassende verschillende theesoorten, een helder dagprogramma met weldadige oliemassages (en een kleipakking), voetenbaden, rustmomenten, verrukkelijke maaltijden afgestemd op wat ik nodig had, en opbouwende wandelingen in een prachtige omgeving, naast de kleine inzichtgevende gesprekken hielpen me in 4 dagen weer op de been. En natuurlijk had ik nog van alles willen vragen, weten, enz. Maar, geen nood, ik kom terug! Als zorgverlener ben ik ingesteld om te geven, maar ik heb ervaren dat het van groot belang is om ook te ontvangen als je in balans wilt blijven.

Sylvia, jouw inbreng heeft me nieuwsgierig gemaakt naar de grote wijsheid die schuilt in de ayurvedische geneeswijze/voedingsleer.

Bedankt voor je liefdevolle aandacht.

Ik vond het best spannend om een 5 daagse kuur te doen. Zonder telefoon, het drukke gezins- en werkleven eventjes ontglippen, de regie uit handen geven, jezelf komen zonder externe prikkels. Het bleek echt heerlijk! Dit zou iedereen elk jaar eens moeten doen.

Ayurveda Twente (Sylvia en haar team) voelde direct vertrouwd en deskundig. Diverse heerlijke behandelingen gehad, verrassend lekker eten (ik ben geen allesluster), er werd rekening gehouden met allergieën en het progrogramma werd aangepast op wat op dat moment voor mij het beste paste!

Bedankt voor:
– Het zorgen voor mij, de gastvrijheid en het vertrouwen;
– Het begrip, flexibiliteit, oog voor detail en gevoel;
– De informatie, alles wat ik geleerd heb, de inzichten die ik gekregen heb;
– De fijne behandelingen;
– De complimenten;
– De prachtige omgeving, de rust, de stilte, de zon, de natuur;
– De inspiratie voor thuis;
– 3 x per dag heerlijk eten wat er prachtig opgemaakt uitzag.

Tot ziens!!!

Ik wist totaal niet wat ik kon verwachten. Had ook geen idee wat aryveda inhield. Op goed vertrouwen deze 5 daagse kuur geboekt. En wat een geschenk is dit geweest! Een prachtige inspirerende plek om te verblijven. Even totaal los komen en zijn van alles en iedereen. Met massages en behandelingen die je zo goed doen. En dan het eten…..echt heerlijk! De gemoedelijke warme sfeer laat je meteen thuis voelen. Silvia, je bent echt geweldig! Dank je wel voor alles. En Femmie wat een schat ben je. Ik kom zeker weten weer terug.

Liefs, Jet

Er is geen betere plek, om tot rust te komen, heerlijke massages en uitgebalanceerd eten te ontvangen dan op het landgoed, waar Ayurveda Twente haar plek al 10 jaar heeft ingenomen. De natuur, de vriendelijke en doortastende verzorging op alle niveaus, zijn een weldaad voor de ziel.
Een 10+!

1,5 dag genieten en ontdekken in Ayurveda behandelingen. Rust, ontspannen en heerlijke behandelingen. De combinatie met het lekkere voedsel was ook een verrassing. Dank voor je liefdevolle aandacht.

Liefs,

Ben Scherpenzeel

Lieve Sylvia, Wat een heerlijk oord heb je gecreëerd. Boven verwachting was er aan alle kanten vakmanschap, liefde, rijkdom, het heerlijke eten en de natuur.
Met dank voor je speelse wijsheid!

Zoen,

Annet

Vakmanschap, liefde, humor, zorgzaamheid, eigenzinnigheid, lieve Sylvia, hoe krijg je het voor elkaar dat allemaal te geven? Dank, het voelt als een rijkdom om hier een paar dagen totaal aanwezig te zijn geweest. Weer gevoed en geïnspireerd keer ik weer naar huis.

Dank nogmaals en liefs van Gerda.

Lieve Sylvia en vrouwen, Dank voor het zijn op deze heerlijke fijne-mooie-liefdevolle plek. Heerlijke massage, mooie wandeling, genoten van het vuur/bad/fijne bedden en het eten. Een mooi cadeau! Nogmaals dank.

Liefs,

Bram en Ivanka

Herkenning uit een ver verleden kwam weer naar boven drijven. De kraanvogel, de Balinese vrouw en de schilderingen van de diverse planten. Dank Sylvia en collega’s voor de helende en verkwikkende massages, modderbad, heerlijke theesoorten en geweldige maaltijden. Ook de omgeving is fantastisch en in het voorjaar wil ik de bosmeertjes bewonderen en in het najaar de bosbessen proeven.
Danny

Wat ben ik ongelooflijk verwend, hier op dit aardse paradijsje! De behandelingen, de maaltijden, de persoonlijke aandacht, alles even liefdevol. Voor jullie alle goeds en tot een volgende keer.

Liefs,

Christiane

Wat een warmte
Wat een rust
Wat een gastvrijheid
Wat een heerlijke plek!
Dank voor deze 2 heerlijke dagen, ik heb genoten en kom zeker nog terug, want 2 dagen is eigenlijk te kort om weer volledig bij te kunnen tanken. Wel een prachtig begin van “lief zijn voor mezelf”.

Liefs,

Leonie

Lieve Sylvia,
Hoeveel liters sesamolie heeft Sylvia over mijn haren en lichaam laten stromen? We permitteren ons te weinig om ons te laten masseren! Nog geen 1 keer/per jaar en nu in 5 dagen tijd: 8 verschillende massages! Is dit geen overdaad? Alles is hier piekfijn georganiseerd. Een gezellige (vloer)verwarming, mooie orchideeën/ tulpen/rozen, overal kaarsen, zelfs in de praktijk; dit alles creëert een aangename sfeer; en natuurlijk die liefdevolle handen van Sylvia en persoonlijke aanpak maakte deze 5-daagse wat het moest zijn. Ook dank je wel voor de maaltijden die elkaar elke dag meer en meer overtroffen, en het mooie zicht op de mooie/lieve lammetjes. Ik vertrek hier met een warm hart.

Veel succes en liefde

Lieve Sylvia en alle anderen,
Hier lekker zitten, net na de kerst, is ontzettend fijn. Net een stuk gewandeld door het mooie gebied van Weldam. Daarvoor een warm welkom, met natuurlijk een glaasje gemberwater/Ayurveda thee gekregen. Het voelt als weer thuiskomen. En het mooie/leuke is, ik kom nu niet alleen voor een Abhyanga massage, maar blijf tot en met vrijdag circa 19.00 uur voor de Pancha Karma tweedaagse. Helemaal genieten, tot rust komen, en me laten verrassen; zie al erg uit naar de Ayurvedische maaltijd (doet me altijd denken aan de kookworkshop, waarbij we -m’n man en ik- hebben geleerd hoe je vegetarische burgers maakt). Inmiddels is het avond en donker buiten; de bamasti-rijst, kikkererwten (nog nooit gehad), veld(?)sla met geitenkaas, honing, walnoten en een sausje voor bij de rijst: hoe heet het ook alweer(?), ik kan er niet op komen, waren verrukkelijk. Echt een aanrader om hier te eten. En na de voor mij bekende massage (die toch elke keer weer anders is) nog lekker stomen in de stoomcabine, m’n haren blijven nog lekker in de olie, daarna werd ik verwend met een Ama-soepje? (erg lekker, iets met taugé, legde je uit) en met van alles voor op ’t lekkere warme brood. ‘k Heb er van genoten. Tot morgen (welterusten/good night). Ook vandaag was in 1 woord Fantastisch!
Lieve Sylvia,Ontzettend BEDANKT voor deze 2 hele fijne dagen en tot gauw!

Lieve Sylvia en team,
Je hebt me laten zien dat ik mag zijn wie ik ben, dat ik trots mag zijn op mijn energie en met aandacht voor mijn lichaam de balans weer kan vinden en weer leren luisteren naar wat ik nodig heb. Dank voor je lieve woorden, tips en af en toe een scherpe noot; daarmee heb je voor mij op een liefdevolle manier de juiste richting aangegeven. Mooi om in een paar dagen je zo opgeladen te voelen, door de heerlijke behandelingen, de fantastische maaltijden en rust. Een start van een nieuw begin. Dank jullie wel!
Liefs,

Petra

Bedankt voor de fijne verjaardag, jullie zachtheid, aandacht en schitterende behandelingen.

Heeft u zelf ervaringen die u met ons wilt delen?

Stuur dan een bericht via onderstaand formulier.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.