Over ons

Tot bezinning komen en puur genieten, weg uit de drukte van het dagelijks bestaan!

Ayurveda Twente is een kuuroord gelegen op Landgoed Weldam in het oosten van Overijssel; het landgoed is aangewezen als Nationaal Landschap. De houtwallen, singels en bossen zorgen voor een kleinschalig en groen karakter. Hier grazen reeën in de achtertuin en scharrelen kippen over het erf. Onze locatie is uniek en een uitstekend vertrekpunt voor wandelingen en fietstochten.
Voor iedereen die de spanningen van het moderne leven los wil laten of een toevoeging zoekt op een gezond leven kan bij Ayurveda Twente terecht. Bij ons hoeft u aan niets te denken, alleen genieten van het koninklijke gevoel. U kunt overnachten in onze rustieke boerderij met omgetoverde deel (relaxruimte), waarin zich een luxe badkamer met ligbad, een douche en een toilet bevindt.
Het kuuroord beschikt over 4 mooie tweepersoonskamers met prachtig uitzicht. Apart in het bos gelegen bevindt zich een huisje wat geschikt is voor 2 personen, waarin rust, stilte en de donkere sterrenhemel zorgen voor een aangename nachtrust. Uw maaltijden worden bereid volgens Ayurvedische receptuur met o.a. Twentse ingrediënten, die op ons eigen erf worden verbouwd. Ons aanbod bestaat uit traditionele Ayurveda-behandelingen, Pancha Karma kuren, schoonheidsbehandelingen, yoga en op maat gemaakte arrangementen, zowel privé als zakelijk. Ayurveda Twente weerspiegelt waar wij voor staan: Puur genieten terwijl u opgaat in het Twentse landschap. Wij garanderen hierbij deskundigheid, kleinschaligheid, kwaliteit en persoonlijke aandacht.

sylvia-lotte

Mijn ervaring in de gezondheidszorg heeft mij geïnspireerd om me verder in de Ayurveda te verdiepen en te specialiseren. Gediplomeerd Ayurveda Master is mijn titel. Mijn passie is om te komen tot preventieve geneeskunde. Gastvrijheid, met oog voor detail, staat hoog in mijn vaandel.