Ontzorg de zorg

Mijn herkomst uit de gezondheidszorg, alsmede de oprichting van Ayurveda Twente in 2006 maak dat ik mij wil inzetten voor het zorgpersoneel. Voor onze heldinnen en helden tijdens deze bizarre coronacrisis wil ik graag een steunpunt zijn samen met mijn collega’s. Daarom heb ik het initiatief genomen om ons kuuroord Ayurveda Twente beschikbaar te stellen om de gezondheidszorg te ontzorgen.
De coronacrisis eist veel van onze gezondheidszorg waarbij personeel overbelast en uitgeblust dreigt te raken. Om daarin te kunnen helpen bied ik zorgpersoneel de gelegenheid om een paar dagen te verblijven op onze prachtige locatie om even te ont stressen en om op adem te kunnen komen.

Er rijzen vele vragen op: Op welk rekeningnummer mensen kunnen doneren. Sylvia: ”Had ik even niet aan gedacht! Nou, dat is dus op het volgende nummer: NL21INGB0009357523 t.n.v. Ayurveda Twente o.v.v. Doneer een heilzaam bed.”

https://www.wegdamnieuws.nl/nieuwsoverzicht/algemeen/item/10516-graag-stel-ik-mij-voor-met-het-volgende-initiatief-ontzorg-de-zorg

Sinds 2006 is Ayurveda Twente gevestigd in de Hof van Twente op een mooi landgoed en boeken wij goede resultaten bij onze kuurgasten, zie onze referenties. Op het moment kunnen wij geen behandelingen uitvoeren, maar wel de locatie beschikbaar stellen om tot rust te komen voor o.a. zorgpersoneel.

Ayurveda Twente is een kleinschalig ecologisch kuuroord gelegen in een beschermd natuurgebied waar de kippen over het erf scharrelen en reeën in de achtertuin grazen. Buiten op het erf zijn knusse zithoekjes om te genieten van zon of schaduw. Binnen het kuuroord zijn 3 aparte units separaat van elkaar en op veilige afstand binnen de huidige normen. Bij ons komt men tot rust en kan men even afstand nemen van de hectiek ter voorkoming van overbelasting en/of stress gerelateerde klachten of in het ergste geval een totale burn-out epidemie in de toekomst.

Ontzorg de zorg met een 3-daags stress reducerend kuur verblijf
Midden in een beschermd natuurgebied een compleet verzorgd oplaadpunt met heerlijke biologische maaltijden uit eigen moestuin. Men kan buiten wandelen over het landgoed, relaxen op de zonneweide of binnen genieten van de rust met vogelgezang. (3-daags verblijf met eventueel verlenging)
Waarom: voorkom uitval door ziekte verzuim, voorkom stress gerelateerde klachten, oplaadpunt ter voorkomen van een burn-out.

Voor wie: maximaal 3 gasten per arrangement
Dag 1; aankomst: dinsdag vanaf 11:00 uur
Dag 3 ; vertrek: donderdag voor 19:00 uur
(Tot 1 juni met eventueel verlenging)

Inclusief: gebruik eigen unit, volledige verzorging, biologisch ontbijt, lunch en diner en onbeperkt kruidenthee en Ayurvedische drankjes.
Voor wie? Voor zorgmedewerkers die direct contact hebben met Corona-patiënten en hun partners.
Kosten: 100 euro per 3-daagse stress reducerende kuur. Dit zijn alleen onkosten.

Helpen?
Ayurveda Twente zoekt samenwerking met het bedrijfsleven en particulieren om dit fantastische initiatief te steunen. Hoe kun je helpen?
– Sponsor een verblijf á €100 per zorgheld(in).
– Restaurants kunnen bijdragen in de catering.

Sponsoren
– 5 verblijven zijn al gesponsord door de DaVinci Academie!
– 3 verblijven zijn al gesponsord door Echo Marketing

Wij hopen hiermee een bijdrage te kunnen leveren in deze moeilijke tijd,

Namens het Ayurveda Twente team graag tot ziens,

Sylvia Lotte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.