Schoonheidsbehandelingen

Binnen onze schoonheidssalon kunt u ontspannen, van rust genieten en uzelf heerlijk laten verwennen. Wij bieden u een totaal behandelingsconcept voor lichaam en geest aan vanuit de Ayurveda. Onze schoonheidsspecialistes werken met de gecertificeerde bio-eco cosmetica van Lakshmi, afgestemd op uw huidtype en persoonlijke constitutie. Een behandeling is immers alleen effectief wanneer deze is afgestemd op uw persoonlijke constitutie. Tevens geven wij graag advies over voeding-/leefgewoonten ter huidverbetering. Onze behandelingen zijn ook in groepsvorm te boeken, denk bijvoorbeeld aan een vriendinnen, zussen, vader-zoon, oma-kleindochter, opa-kleinzoon, collega, moeder-dochter arrangement. Graag organiseren wij samen met u het ideale arrangement.

Lotus beauty

Een revitaliserende gezichtsbehandeling van ruim 50 minuten.
Vóór uw gezichtsbehandeling verwennen wij uw voeten met een heerlijk tijm voetenbad om uw doorbloeding te stimuleren. Uw gezichtshuid wordt grondig gereinigd, gestoomd, onzuiverheden worden verwijderd en wenkbrauwen gemodelleerd. Om uw gezicht te laten stralen vervolgen wij de behandeling met een Ayurveda gelaatsmassage, verzorgende gezichtkompressen, een hydraterend masker en een afsluitende dagverzorging.
€ 68,95 per persoon

Lakshmi Ojas

Acne huidbehandeling van 50 minuten met extra dieptereiniging herstelt de zuurgraad en versterkt het immuunsysteem. Alle heerlijkheden van de Lotus Beauty vindt u ook in deze behandeling. Het accent ligt echter op het herstellen van de disbalans van de talgproductie waardoor puistjes langdurig verdwijnen.
€ 78,85 per persoon

Lakshmi Beauty Royal

Een totaalbehandeling van 90 minuten die de huid oppept en het haar verzorgt.
Vóór uw behandeling verwennen wij uw voeten met een heerlijk tijm voetenbad om uw doorbloeding te stimuleren, aangevuld met een heerlijke Ayurveda voetmassage.
Uw gezichtshuid wordt grondig gereinigd, gestoomd, onzuiverheden worden verwijderd, de huid wordt gepeeld met papaja en wenkbrauwen worden gemodelleerd. Om uw gezicht te laten stralen vervolgen wij de behandeling met een Ayurveda gelaatsmassage, verzorgende gezichtkompressen, een hydraterend masker, een diepontspannende hoofdhuidmassage en een afsluitende dagverzorging. En om alle eindpunten van uw lichaam te verwennen worden uw handen verzorgd met sandelwood handmassage met geraniumkompressen.
€ 103,95 per persoon

P.s. Onze schoonheidbehandelingen zijn uitstekend te combineren met een Ayurvedische massage .

Wilt u meer informatie of reserveren?

Bel ons gerust op 0547-333100 of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schoonheids- behandelingen